DXT – Tehnologija za tačno dubinsko sečenje

Tačno sečenje
Tačna sečenja se postižu sa dvojnim kliznim mehanizmom, sa šest linearna kuglična ležaja i sa brzim i preciznim kosim zabravljivanjem, itd.
Dvojni klizni mehanizam
Makita prednosti, dobivene sa korišćenjem 4 kratka čelična stuba, umesto 2 dugačka stuba, su; nema vibracija, precizna i tačna sečenja, itd.
Duboko sečenje
3-stepena reduktorska jedinica i pokretni zadnji štitnik sečiva obezbeđuju veći kapacitet sečenja sa krunom i sečenja podnih dasaka, koje se obično seku sa poteznom kombinovanom testerom
   
 
Kompaktan dizajn alata za lako prenošenje
6 linearna kuglična ležaja se koriste za podršku 4 stuba, za neometano i precizno potezno sečenje. Horizontalna gumirana mekana drška za veću udobnost i kontrolu, obezbeđuje lakše klizanje ruku. Precizna i laka za čitanje skala za koso sečenje, za lako podešavanje ugla. Električna kočnica brzo zaustavlja list i obezbeđuje siguran rad
 
Dvojno klizni naslon
Nezavisni gornji i donji klizni elementi za dodatnu pogodnost; svaki gornji naslon klizi napolje, za sečenje pod uglom i svaki donji naslon klizi unutra, za pričvrščivanje malih radnih komada, za precizno sečenje. Ukupna visina od 140 mm za veliki kapacitet i precizno sečenje.